Lunch, festmenyer
& bröllopsfest

Restaurang Hov är Östersunds äldsta restaurang med en fantastisk atmosfär som erbjuder vällagad
husmanskost baserad på lokala råvaror och med inslag av det internationella köket.
 

Festmenyer för middagar & högtider på Restaurang Hov, Jamtli i Östersund
Bröllop och bröllopsfest på Restaurang Hov och Jamtli
Julbord på Restaurang Hov, Jamtli
Evenemang, aktiviteter och konferens på Restaurang Hov

 

 

Mors dag med en trerättersmeny

Fira Mors dag på Restaurang Hov söndag den 31 maj med start kl 15:00.
Bokning och meny

Dagens lunch

Njut av en smakfull lunch i en naturnära och rogivande miljö i hjärtat av Jamtli.
Sallad, måltidsdryck, smör och bröd, kaffe och efterrätt ingår.
Nedan visas meny för sju vardagar framåt.
 




Torsdag 28 maj

Camillas kjempetorsk

med rökt sidfläsk, rabarbersmör och sauterad bladspenat

Kokt kalvbringa

med primörer, smörad buljong och riven pepparrot

Fylld ugnsbakad bifftomat

med ratatouille, friterad ostronskivling och grillad halloumi (laktovegetarisk)

Fredag 29 maj

Ugnsbakad laxfilé

med sparrismousseline och jordärtskockor sauterade i hummercoulis och dill

Stekt kycklingbröstfilé

med ingefärsmarinerad endive och hallonvinägersky

Mangold- och tofupaj

med örtsallad och honungsrostade valnötter
(laktoovovegetarisk)

Måndag 1 juni

Grillad lax

med ljummen smörad potatissallad, forellrom, dill och gräslök

Lammgryta

med vårprimörer, kycklingkorv smaksatt med pistage och salvia, vit rotfruktspuré och friterade mandelpotatischips

Grillad halloumi

med quinoasallad och exotisk salsa (laktovegetarisk)

Tisdag 2 juni

Kokt torsk

med räkor, hackade ägg, brynt smör och riven pepparrot

Lasagne al forno

med ugnsbakade plommontomater och pestocreme

Spenat- och fårostpaj

med tomatsalsa och korianderpistou (lakto-ovovegetarisk)




Onsdag 3 juni

Fisk- och skaldjurspaket

med shalottenlökssmör, räkor, primörer och Noilly Pratsås

Kokt rimmad ungtupp

med nässelsås, smörkokta jordärtskockor och riven pepparrot

Mandelpanerade rödbetskroketter

med potatis- och getostragu med pepparrot och rödbetsjuice och friterade gulbetsnystan
(lakto-ovovegetarisk)

 

Torsdag 4 juni

Pocherad fiskfilé

med potatis, rotfrukter och blåmussslor i vitvinssås och grillad sparris

Piccata

på kotlettrad pilaffris, tomatconcassé och gremoulataolja

Grönsaksgryta

med kikärtor och gröna oliver. Serveras med couscous och örtyoghurt
(laktovegetarisk/vegansk)

Fredag 5 juni

Ingen lunchservering
denna fredag.

Studentbuffé serveras kl 16.30.
Bordsbeställning.